Art of Connection

Wij bieden verschillende ervaringen op basis van dans (Kizomba) en Coaching


  • Kizomba in 1 Day, Workshops / Bootcamps / Privé lessen
  • Bedrijfsuitjes / Teambuilding
  • Coaching (body, mind & soul)
  • Retraites in binnen- en buitenland
  • Ceremonies

Heb je ook behoefte aan meer verbinding, ontspanning en plezier?
En zou je dat in alles wat je bezig houdt willen beleven?

 

We helpen je in het verdiepen van verbinding, zowel met jezelf als met anderen. Door middel van lichaamsexpressie ontdek je het gevoel van loskomen van overmatig denken, waardoor je vrij bent om je emoties te omarmen. Onze werkwijze gaat verder dan dansen; het combineert de sierlijke kunst van Kizomba met betekenisvolle ceremonies en intuïtieve holistische praktijken om je gemakkelijker en dieper met je verlangens te verbinden.


Een impressie van de locatie voor onze volgende retraite 


Impressie van onze retraite; omgaan met emoties

Voor meer foto's neem eens een kijkje  op: www.art-of-connection.com/media/photos


Holistische werkvormen

Body-Mind-Soul methodieken

Deze techniek combineert meditatie, mindfulness, lichaamsexpressie en plezier. Het is een prachtige manier om een dieper begrip van jezelf en anderen te ontwikkelen waarbij zowel ons lichaam als onze geest betrokken zijn. Ons lichaam wordt beschouwd als een bron van wijsheid en de poort naar onze emoties en ervaringen. Lichaamswerk helpt ons bewust te worden van deze gewaarwordingen en ze te gebruiken als gids voor zelfontdekking en groei. Door ons bewust te worden van onze lichaamstaal en die van anderen, kunnen we diepere niveaus van communicatie en begrip bereiken.

 

Energie- en geluidstherapieën

Inclusief helende aanraking en Reiki, een spirituele, vibrerende geneeswijze die wordt gebruikt om balans in het hele menselijke systeem te bevorderen.


Holistische massagetherapie

Holistische massage is een verzorgende aanraking waarbij de hele persoon betrokken is en die alle niveaus beïnvloedt, inclusief fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Deze massage is een uitnodiging om je lichaam bewust te voelen, precies zoals het op dat moment is. Het geeft ruimte om te onderzoeken hoe het echt met je gaat en wat er in jou voelbaar is. Daarom wordt de massage uitgevoerd op dat deel van het lichaam dat op dat moment aandacht nodig heeft.

 

Therapieën op biologische basis

Het gebruik van plantaardige of andere biologische materialen, waaronder kruidengeneesmiddelen en aromatherapie.
In een ceremoniële setting nodigen we je uit om de helende werking van de milde geneeskrachtige planten te ervaren, zoals aromatherapie, cacaoceremonie en mystieke Blauwe Lotus Ceremonie.


Beweging, dans en plezier

zijn krachtige vormen van zelfexpressie en bevrijding. We gebruiken Kizomba-danselementen die ons in staat stellen ons lichaam vrij te bewegen in verbinding met anderen, emoties te uiten en onszelf uit te drukken op een manier die verder gaat dan woorden. Door beweging en dans kunnen we ons ontdoen van remmingen, spanningen en stress. Het geeft ons de mogelijkheid om in het moment te zijn, onze creativiteit te uiten en ons energieker en levendiger te voelen. Door deze oefeningen kunnen we zelfbewustzijn cultiveren, onze band met anderen verdiepen en ons algehele gevoel van vitaliteit, vreugde en welzijn verbeteren.

Kizomba in 1 day beginners; Utrecht Edition


 Kizomba  om de essentie van verbinding, vreugde en creativiteit te uiten


Sfeer impressie Socials


Door het combineren


van lichaamswerk, lichaamstaal, beweging, dans en plezier, kunnen holistische werkvormen een krachtig instrument zijn voor persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en het creëren van een positieve werkomgeving. Ze bevorderen zelfbewustzijn, bevrijden geblokkeerde energieën, verbeteren communicatie en stimuleren een gevoel van vreugde en welzijn. Deze holistische benadering nodigt ons uit om ons lichaam te omarmen als een bron van wijsheid en ons leven te verrijken met spontaneïteit, expressie en plezier.

"Als je minder denkt, kun je veel meer dan je dacht"



We verzorgen verschillende belevingen vanuit beweging en plezier


  • Bedrijfsuitjes / Teambuilding
  • Retraites
  • Kizomba workshops / Bootcamps / Privé lessen
  • Coaching (Body-Mind-Soul)
  • Klank expressie (Piano coaching / Klankschalen / Mantra's / Stembevrijding)
  • Cacao Ceremonies

 


 —  IT'S THE ART OF THE TEACHER TO AWAKEN JOY IN CREATIVE EXPRESSION —


Wil je meer informatie?